Pretraga proizvoda

Za izabrane kriterijume ne postoji nijedan proizvod!

Povezani tekstovi

Oporavak kose posle letovanja

Svi znamo sledeci scenario: Posle letovanja, kosa je najčešće suva, krta, beživotna, oštećena, na dodir gruba poput slame, a boja farbane kose je izbledela. razlog za to su mnogi faktori koji utiču na oštećenje dlake, a kojima smo svakodnevno izloženi boravkom na moru: UV zračenje, visoke temperatire, so iz mora, hlor oz bazena, vezivanje mokre kose gumicom, svakodnevno pranje kose. 

 

Sastojci koji ce vam pomoci u oporavku kose posle letovanja

Kako biste odabrali savršen proizvod za potrebe kose koja je u procesu oporavka, obratite pažnju na odabir proizvoda kojima je negujete. Za potrebe regeneracije kose nakon letovanja, trebaće vam dobri profesionalni preparati za oporavak kose i vraćanje vlage,dubinskog dejstva, posle kojih će se kosa povratiti u prvobitno stanje. Ovi sastojci čine čudo za kosu nakon letovanja:

Jesenja nega kose - borba protiv opadanja i intenzivna hidratacija

Sa smenom godišnjeg doba - prelaskom iz leta u jesen, nastaje novi nivo izazova i problema vezanih za negu kose: temperature postaju hladnije, vazduh vlažniji, a vetar i centralno grejanje mogu dodatno isušiti kosu. Osim toga, tipičan jesenji problem je sezonsko opadanje kose, uzrokovano smanjenim brojem sunčanih sati tokom dana. Svi ovi problemi čine da nam kosa možda najgore izgleda baš u jesen. Zato moramo uskladiti njenu negu sa vremenskim prilikama!

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem