USLOVI KORIŠĆENJA

Ovi uslovi korišćenja se primenjuju kada pristupite internet prodavnici damb.rs, kao i prilikom registracije i kupovine na sajtu.

Preporučujemo da sačuvate ovaj primerak uslova korišćenja prilikom bilo kakvog vida korišćenja internet prodavnice damb.rs (pristup informacijama, registracija, kupovina i prijava na Newsletter).

Pažanja: Upotrebom ovog veb sajta potvrđujete da ste saglasni sa uslovima korišćenja. Daljim korišćenjem damb.rs veb sajta, potvrđujete da ste pročitali i razumeli uslove korišćenja, te se slažete da ste u obavezi da ih poštujete. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja, nemojte nastaviti korišćenje veb sajta.


SAGLASNOST

Korišćenjem damb.rs sajta slažete se sa ovim uslovima korišćenja.

DOPUNE I IZMENE

Zadržavamo pravo na:

Ažuriranje ovih uslova s vremena na vreme, Vaša je odgovornost da proverite takve promene.
Ako ne želite da prihvatite nove uslove korišćenja, ne bi trebalo da nastavite kupovinu i korišćenje damb.rs veb sajta.

Ako nastavite da koristite damb.rs sajt nakon datuma kada je promena stupila na snagu, upotreba sajta ukazuje na Vašu saglasnost sa novim uslovima.

REGISTRACIJA

Klijent garantuje da:

Lični podaci koje dostavljate prilikom registracije su tačni i nisu zastareli, i da nisu podaci od neke druge osobe.

U slučaju promene o kojoj nije obavešten, damb.rs sajt ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu porudžbine odnosno isporuke proizvoda.

Klijent će nas obavestiti o promeni ličnih podataka (e-mail adrese, adrese za dostavu, imena i prezimena) na e-mail adresu ili putem telefona:
prodaja@damb.rs 011 3098 626


OGRANIČENJA

Klijent se slaže da će sajt koristiti samo na legalan način i da neće: prosleđivati viruse ili bilo koji tip materijala koji će narušiti funkcionalnost damb.rs sajta, pristup sajtu, kao i da neće da prosleđivati materijal ili informacije uvredljivog karaktera ili koji čine štetu bilo kojoj trećoj strani.

Slažete se da ćete informacije na sajtu koristiti samo za ličnu upotrebu.

Zadržavamo pravo da suspendujemo, ograničimo ili ukinemo pristup sajtu u bilo kom trenutku bez prethodne najave, ako imamo razumno verovanje da ste prekršili bilo koji od ovih uslova korišćenja ili ako smatramo da je nalog lažan kao i njegovo ponašanje i upotreba na sajtu.

OBAVEZE KLIJENTA

Slažete se da ćete odmah obavestiti o bilo kojoj šteti urađenoj Vama ili našem sajtu, kroz upotrebu sajta ili korišćenjem materijala objavljenog na sajtu damb.rs.

LINKOVI TREĆIH STRANA

Ne snosimo odgovornost za upotrebu sajtova na koje upućuju naši linkovi. Postavljeni linkovi imaju prevashodno informativan karakter. Sajtovi na koje upućuju naši linkovi su uglavnom sajtovi u koje po nivou zaštite možete imati poverenja, ali ipak ste dužni da pročitate njihove uslove korišćenja pre bilo kakve upotrebe.

DAMB d.o.o. ne odgovara ako se korišćenjem drugog sajta klijentu desi šteta, jer su njihovi uslovi korišćenja imaju nezavisni su od nas.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i slično), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo damb.rs ili drugih autora i brendova i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti damb.rs.

Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na damb.rs smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine.

Sve informacije dostupne na sajtu isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećoj strani.

Možete da prikazujete sadržaj damb.rs sajta na ekranu vašeg računara i da ga odštampate radi lične upotrebe.

Prepravkom ili distribucijom materijala sa damb.rs sajta, kao i nelegalno korišćenje kršite ovu saglasnost i prava intelektualne svojine.

OGRANIČENJE NAŠE ODGOVORNOSTI

Pošto su informacije na damb.rs sajtu informativnog karaktera, ne odgovaramo za štetu nastalu u svrhu ličnog rešavanja medicinskih problema.

Napominjemo da se uvek prvo konsultujete sa vašim dermatologom ili bilo kojim drugim kvalifikovanim lekarom pre upotrebe pojedinih proizvoda sa sajta damb.rs, ukoliko imate zdravstveni problem. Ako samo sumnjate da imate medicinski problem odmah kontaktirajte lekara, radi utvrđivanja uzroka Vašeg problema.

DAMB d.o.o. ne snosi odgovornost za štetu nastalu nestručnim rukovanjem proizvoda za profesionalnu upotrebu. Da ne bi došlo do problema obezbedili smo Vam mogućnost besplatnog savetovanja sa stručnim osobljem (frizerima). Možete kontaktirati našu centralu na broj: 011/3098-626 kako biste dobili kontakt naših edukatora.

Savetujemo odgovorno ponašanje u bezbednosnom smislu uvek pri upotrebi interneta i njegovih servisa. Mi radimo na konstantnom ažuriranju sajta u cilju obezbeđenja samog sadržaja i upada trećih lica sa strane. Pratimo sve dobre prakse obezbedjenja i radimo na sigurnosti 24 sata dnevno.

Ipak ne snosimo odgovornost za štetu napravljenu Vama, ako je šteta napravljena i samom damb.rs sajtu, a nismo bili u mogućnosti da sprečimo.

OPIS PROIZVODA

Prikazana pakovanja mogu da se razlikuju ukoliko je proizvođač promenio izgled pakovanja. Sastojci navedeni na stranicama proizvoda mogu malo da se razlikuju od primljenih proizvoda. Pre upotrebe, pogledajte pakovanje kupljenog ili isporučenog proizvoda za najnovije informacije o sastojcima i sva upozorenja ili uputstva.

PRIMER: Proizvođač je menjao svoju ambalažu u skladu sa potrebama tržišta. Kod nas na stanju se mogu nalaziti proizvodi koje su i dalje u pređašnjim pakovanjima. Proizvodi su i dalje pod garancijom i nepromenjenog sastava (čuvaju se u kontrolisanim uslovima).

Fotografije proizvoda na sajtu su preuzete od samih proizvođača i urađene su u najboljoj mogućoj rezoluciji, ipak boja npr. četki može da varira od vaše računarske opreme (desktop, laptop, tablet, mobilni uređaj) sa koje poručujete proizvode.


PORUČIVANJE PROIZVODA

Trudimo se da što brže i češće ažuriramo stanje proizvoda dostupnih za poručivanje, ipak može da se desi da:

- Određene boje ili veličine nekog artikla koji ste naručili nemamo na stanju.
- Određenog artikla koji ste naručili uopšte nemamo na stanju.
*U tim slučajevima biće Vam ponuđen alternativni artikal ili možete da odustanete od porudžbine i da sačekate da se pojavi taj koji ste poručili.


REKLAMACIJE

Imate pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda u slučaju da je:

- Ambalaža oštećena zbog neadekvatnog pakovanja za transport.
- Istekao je rok upotrebe.
- Isporučen je pogrešan proizvod u odnosu na onaj koji piše na vašoj porudžbenici (primljenu na vašu e-mail adresu).
- Jasno se vidi da je sadržaj neotvorenog proizvoda manji nego što piše na pakovanju.

Reklamaciju ste dužni da prijavite u roku od 48 sati od preuzimanja porudžbine na e-mail adresu ili telefonskim putem.

Molimo Vas da sačuvate račun koji ste dobili u pakovanju sa isporučenim proizvodom.

Prihvatamo samo reklamacije za proizvode naručene damb.rs internet prodavnici i ograđujemo se za iste artikle naručene na drugim prodajnim mestima.

U slučaju osnovanosti prigovora i njegovog prihvatanja od strane damb.rs internet prodavnice, a u skladu sa gore navedenim stavkama, imate pravo po sopstvenom izboru na:

- Zamenu za nov, ispravan isti proizvod.
- Vraćanje iznosa novca koji je naplaćen po računu.
- Zamenu za drugi proizvod za koji je naznačena ista cena na damb.rs sajtu i nije na popustu.
- Zamenu za drugi proizvod koji ima veću cenu od kupljenog, uz doplatu.

U roku najkasnije od 8 dana, dobićete na adresu nov proizvod sa novim računom.

Troškove zamene proizvoda snosi damb.rs internet prodavnica.


ISPORUKA

Rok za isporuku je od 2-3 radna dana.

Ako poručite u petak posle 12h ili tokom vikenda (subota i nedelja), Vašu porudžbinu obrađujemo prvi radni dan sledeće nedelje, (ponedeljak) i predajemo kurirskoj službi isti dan.

Potrudili smo se da izaberemo najprofesionalniju kurirsku službu, ali se ograđujemo od grešaka u njihovom radu (kašnjenje isporuke, oštećenog pakovanja...).

Ipak stojimo Vam na raspolaganju za rešavanje problema nastalih u komunikaciji sa kuriskom službom.

Posle naše potvrde da je porudžbina predata kurirskoj službi klijent je dužan da:

- Odgovori na poziv kurira za dogovor oko vremena isporuke porudžbine.
- Pregleda pakovanje kako bi utvrdio da nije oštećeno ili raspakovano (prilikom prijema robe).

Ukoliko ne odgovorite na poziv od kurirske službe, možete je kontaktirati u trenutku kad ste slobodni na broj telefona koji će Vam izaći na identefikaciji ili na broj sa njihovog sajta.

Ukoliko se ne javite kurirskoj službi ili damb.rs internet prodavnici u roku od 48 sati, smatraćemo da ste odustali od porudžbine.

Niste u obavezi da preuzmete paket od kurirske službe ako vidite da je paket oštećen, ali je potrebno da nam odmah javite o istom na broj telefona: 011 3098 626

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI

damb.rs se nastoji da svi artikli na ovom veb sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo da garantujemo da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda, bez prethodne najave i objave na ovom veb sajtu. Pre svake isporuke telefonski kontaktiramo kupce o potvrdi porudžbine i tom prilikom obaveštavamo o eventualnim korekcijama cena pojedinačnih proizvoda.

Dostupnost proizvoda prikazana na internet stranici može se razlikovati od stanja zaliha. Za dostupnost artikala možete nas kontaktirati na 011/3098-626
MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem