Moroccanoil Oily Scalp Tretman za masno teme
Moroccanoil tretman za masno teme tekstura
Moroccanoil Masno teme pre i posle
Moroccanoil ulje za masan skalp pre i posle
Moroccanoil tretmani za suv i masan skalp
Moroccanoil Oily Scalp Tretman za masno teme
Moroccanoil Oily Scalp Tretman za masno teme
Moroccanoil Oily Scalp Tretman za masno teme
Moroccanoil Oily Scalp Tretman za masno teme
Moroccanoil Oily Scalp Tretman za masno teme


Colour WOW BlondeRoot Cover Up

Skalp Treatment Oily - za masnu kosu

ZA MASNU, NEURAVNOTEŽENU KOŽU GLAVE

Tretman pre šamponiranja koji pomaže u čišćenju i ponovnom balansu masnog vlasišta. Formulisan sa biotinskim peptidnim kompleksom koji pomaže u promovisanju stimulacije vlasišta.


4.500,00 rsd [mp]šifra: 73854

45 ml

-
+

DETALJI OtvoriZatvori

Moroccanoil Skalp Treatment Oily je sredstvo za negu masne kože glave. Sadrži esencijalna ulja koja imaju svojstva koja umiruju i čiste jer sadrže nezasićene masne kiseline i vitamin E. Ovi sastojci štite i hidriraju kožu glave i sprečavaju perut koja nastaje usled masti i zapaljenja folikule dlake.

Sredstvo za negu za masnu kožu glave sadrži organsko ulje đumbira, koje ima intenzivna stimulativna svojstva koja podstiču cirkulaciju u koži glave i regulišu nastajanje sebuma. Ova svojstva čišćenja kontrolišu ulja koja kruže u koži glave, kosa postaje zdrava i sjajna.

Moroccanoil Skalp Treatment Oily benefiti:

• Ojačava i podstiče delovanje kože glave

• Pomaže da se izbalansira nastajanje sebuma

• Ima prirodna svojstva čišćenja

• Umiruje kožu glave

• Posle upotrebe kosa je sjajna, revitalizovana i zdrava

SASTAV OtvoriZatvori

AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, ARGAN OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS, C12-15 PARETH-12, BUTYLENE GLYCOL, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, ZINGIBER OFFICINALE ROOT OIL, APIGENIN, OLEANOLIC ACID, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, SODIUM COCOYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, XANTHAN GUM, PPG-26-BUTETH-26, PROPYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, SODIUM CHLORIDE, COCONUT ACID, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CHLORPHENESIN, IMIDAZOLIDINYL UREA, CI 19140 (YELLOW 5), CI 16035 (RED 40), LINALOOL.

KAKO SE KORISTI OtvoriZatvori

Dobro protresite. Podelite kosu na delove, nanesite 3-6 kapi na svaki deo i nežno umasirajte u kožu glave. Ostavite da deluje 5-10 minuta. Račešljajte i isperite, a zatim je operite Moroccanoil šamponom i balzamom.

O BRENDU OtvoriZatvori

Moroccanoil je pionir i vodeći brend kada je u pitanju kozmetika za kosu sa arganovim uljem. Počeli su sa jedinstvenim proizvodom za negu Moroccanoil Treatment, koji je izazvao pravu revoluciju u industriji proizvoda za negu kose. Tako je reputacija izgrađena na zadovoljstvu korisnika koje se prenosilo sa modnih pista u salone, odabrane časopise i editorijale.

Kompanija je vođenja idejom kreiranja luksuznih kozmetičkih proizvoda koji “inspirišu samopouzdanje i osnažuju individualnost”. Inovativne formule sadrže antioksidanse i hranljive materije, jedinstvene su i pružaju dramatične rezultate. Baš zbog toga profesionalci i korisnici obožavaju Moroccanoil - jer proizvodi, jednostavno, deluju.

KLJUČNI SASTOJCI

Arganovo ulje

Izuzetno bogato tokoferolima (vitamin E), esencijalnim masnim kiselinama i antioksidansima, ovo prirodno ulje pomaže u poboljšanju stanja i izgleda kose.

Ulje od korena đumbira

Dobija se od korena biljke đumbir, poreklom iz Kine i Indije. Tradicionalno korišćeno zbog svojih prirodnih umirujućih svojstava, ulje korena đumbira pomaže u stimulaciji kože glave i reguliše proizvodnju ulja.

Kompleks peptida biotin

Poznato je da ima pozitivne efekte na folikule kose, pomažući u promovisanju stimulacije vlasišta. Pomaže u oživljavanju i podmlađivanju kože glave.

ZANIMLJIVOSTI

ČESTO POSTAVLJANA PITANJAOtvoriZatvori

Zašto su važni Moroccanoil Scalp Treatment proizvodi?

Ekskluzivni proizvodi za ciljanu negu temena, stvarajući idealno okruženje za zdravu kosu.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem