Color Depositing Maske

Color Depositing Maske

Moroccanoil Color Depositing maske u boji – revolucionarni proizvodi koji kombinuju negu kose i osvežavanje boje u jednom koraku. Ova ekskluzivna linija pruža ne samo intenzivnu hidrataciju i obnavljanje kose već i mogućnost osvežavanja, intenziviranja ili eksperimentisanja sa bojom.

Nijanse Moroccanoil Color Depositing maski u boji

Nijanse koje preporučujemo za svetlo plavu i tamnije plavu kosu: Aquamarine, Champagne, Hibiscus, Platinum, Rose Gold, Lilac.
Nijanse koje preporučujemo za svetlo braon i tamno braon kosu: Bordeaux, Cocoa, Copper.
Clear Color Depositing maska: Kombinuje prednosti tretmana dubokog kondicioniranja i visokog sjaja. Može se mešati sa drugim nijansama Moroccanoil Color Depositing Mask-i za prilagođavanje boje ili kreiranje pastelnih nijansi.

Saveti za Upotrebu Moroccanoil Color Depositing maski

Prilagoditi intenzitet: Rezultati bojenja zavisiće od trenutne boje kose i poroznosti. Ostaviti da deluje prema željenom intenzitetu boje.
Kombinovanje nijansi: Kombinovanjem se postižu jedinstvene nijanse. Svakoj nisjansi je moguće dodati Clear Color Depositing masku za kreiranje pastelnih nijansi.
Koristiti u redovnoj rutini nege: Moroccanoil Color Depositing maske se mogu koristiti kao redovnu masku za hidrataciju i boju kako bi se održala svežina boje i zdravlje kose.

Upotreba:

Naneti veću količinu na čistu i peškirom isfrotiranu kosu. Podeliti kosu na sekcije i naneti masku i raščešljati je po kosi, češljem sa širokim zupcima. Ostaviti da deluje 7-10 minuta. Rezultati bojenja zavisiće od Vaše trenutne boje kose i poroznosi (kvaliteta). Prilagodite vreme držanja maske u zavisnosti od željenog intenziteta koji očekujete postići.

Moroccanoil Color Depositing maske su inovativno rešenje za sve ljubitelje boje koji žele eksperimentisati bez dugotrajnih promena. Sa formulama koje kombinuju negu i boju, ove maske pružaju sveobuhvatnu podršku kosi.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem