MOROCCANOIL

MoroccanOil

Osnovne informacije: MoroccanOil je vodeći brend kozmetici za kosu sa arganovim uljem. Počeli smo sa jedinstvenim proizvodom za negu Moroccanoil Treatment, koji je izazvao pravu revoluciju u industriji proizvoda za negu kose. Tako smo našu reputaciju izgradili na dobrom mišljenju, koje se prenosilo sa modnih...   Više

Osnovne informacije: MoroccanOil je vodeći brend kozmetici za kosu sa arganovim uljem. Počeli smo sa jedinstvenim proizvodom za negu Moroccanoil Treatment, koji je izazvao pravu revoluciju u industriji proizvoda za negu kose. Tako smo našu reputaciju izgradili na dobrom mišljenju, koje se prenosilo sa modnih pista u salone, odabrane časopise i editorijale. Naše inovativne formule, koje sadrže antioksidanse i hranljive materije, jedinstvene su i pružaju dramatične rezultate. Baš zbog toga profesionalci i korisnici obožavaju Moroccanoil – jer naši proizvodi, jednostavno, deluju.

Godina osnivanja: 2008.

Mesto osnivanja: Izrael

Linije i proizvodi: MoroccanOil Treatement Original i Light, Hydrating, Volume, Smooth i Curl linija. Color Care kolekcija za celokupnu negu i održavanje farbane kose, Style proizvodi za oblikovanje kose, MoroccanOil setovi, kolekcija četki.


MOROCCANOIL ZAKAZI SASTANAK

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem