Moroccanoil Color Kolekcija

Inovativni duh brenda je u srcu nove Moroccanoil Professional Haircolor kolekcije, koja sadrži naš zaštićeni ProArginine + ArganID™ sistem, naprednu tehnologiju koja pruža izuzetnu zaštitu kroz ceo proces bojenja. Otkrijte kompletan portfolio permanentnih, demi-permanentnih boja za kosu i posvetljivača razvijenih za današnje savremene koloriste koji traže pouzdane rezultate koji pružaju vibrantnu, dugotrajnu boju kose sa intenzivnim sjajem.

Upoznajte Moroccanoil kolor portfolio

mo_kolekcija_boja_za_kosu

Color Rhapsody permanentna boja: Postignite 100% pokrivenost sedih koja je vibrantna i tačna u ton uz Color Rhapsody Permanent Cream Color. Ostavlja kosu 72% vidljivo sjajnijom — za negu na profesionalnom nivou koja se vidi. High Lift serija pruža do 5 nivoa podizanja na kosi prirodnog nivoa 6 i više, u 5 nijansi od tople do hladne.

Color Calypso demi-permanentna boja: Postignite neponovljivi sjaj, jasnoću boje i dugotrajnu vibrantnost sa lakom-za-korišćenje i bez-obaveza demi-permanentnom formulom. Pomaže u održavanju integriteta kose. 52% povećanje sjaja * i do 9+ nedelja vibrantne boje kao iz salona **

*Prosečan sjaj postignut na osnovu izbora nijanse. **Na osnovu prosečno 3 pranja kose nedeljno.

Color Infusion mix ton: Stvorite svoju jedinstvenu nijansu boje, za intenzivnije, nautrališuće ili pastelne rezultate. Otkrijte neograničene mogućnosti kombinovanja kako sa Color Rhapsody tako i sa Color Calypso kolekcijom.

Potpuno novi sistem

Moroccanoil ProArginine + ArganIDTM sistem dokazano pruža izuzetnu zaštitu tokom procesa kolorizacije, dajući vibrantnu, dugotrajnu boju sa intenzivnim sjajem.

moroccanoil_tehnologija_iz_color_linije

ℹ️ Želite da isprobate Moroccanoil #COLOR asortiman u svom salonu?

Pozovite nas na 011/3098-626 ili zakažite sastanak online putem.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem