MKS Eco

MKS Eco

Osnovne informacije: Earthly Body je porodično preduzeće ima jake vrednosti i duboku posvećenost činjenju dobra. Suosnivači Kevin i Mer Voks započeli su Earthly Body sa misijom-stvoriti visokokvalitetne proizvode za ličnu negu prirodnog porekla koji su dobri prema životnoj sredini, ljudima i životinjama. Tako...   Više

Osnovne informacije: Earthly Body je porodično preduzeće ima jake vrednosti i duboku posvećenost činjenju dobra. Suosnivači Kevin i Mer Voks započeli su Earthly Body sa misijom-stvoriti visokokvalitetne proizvode za ličnu negu prirodnog porekla koji su dobri prema životnoj sredini, ljudima i životinjama. Tako smo i pri osnivanju doneli svesnu odluku da u proizvodnji koristimo prirodno dobijene sastojke iz održivih izvora koji su ujedno dobri za naše telo i našu Zemlju – okolinu. Pobrinuli smo se da naši proizvodi budu 100% Vegan i Bez testiranja na životinjama, a zatim nastavili da da donosimo osvešćene izbore u svakom aspektu od proizvodnje u pogonu na Solarnu energiju do korišćenja recikliranog materijala / Post Consumer Resin - PCR/ za pakovanja. Naša najskorija promena je smanjeno korišćenje plastike - tako što smo se okrenuli održivim materijalima kao što su staklo i aluminijum.

Godina osnivanja: 1996.

Mesto osnivanja: Kalifornija, Sjedine Američke Države.

Linije i proizvodi: MKS Eco originalna linija za negu kose na bazi arganovog i ulja semena konoplje, Hemp Seed linija sa kvalitetnom konopljom za negu tela i kose, Men’s kolekcija za muškarce, Color Care linija za negu bojene kose, Kahm linija za ispravljanje i zaglađivanje kose, WOW linija višenamenskih proizvoda sa čistom formulacijom.


MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem