MKS Eco Hair

MKS Eco Hair

Profesionalna formula MKS Eco Hair proizvoda za negu kose se zasniva na istorijskoj mudrosti upotrebe najfinijih ulja, proteina i sastojaka iz prirode. MKS Eco Hair proizvodi sadrže mešavinu arganovog ulja i ulja semena konoplje koji pružaju neuporedivu hidrataciju, ishranu i zaštitu kose i kože.

Koristimo 100% organsko ulje semena konoplje u svim našim proizvodima. Bogato Omega 3 i 5 esencijalnim masnim kiselinama, ovo lekovito ulje obezbeđuju negu, hidrataciju a uz i to pomaže u revitalizaciji i omekšavanju oštećenih ćelija kože i kose. Arganovo ulje revitalizira umornu, suvu kožu, prirodno ojačava proteinske strukture poboljšavajući tonus kože. Arganovo ulje dolazi iz Maroka gde ga pravi nezavisno udruženje žena.

Zašto je formula MKS Eco Hair proizvoda tako posebna?

MKS Eco Hair formule bazirane su na čistim, nežnim i efektivnim sastojcima koji su dobri po ljude i po planetu. Ne postoji ništa u MKS Eco proizvodima što ne biste želeli u ili na svom telu… Svi MKS Eco Hair proizvodi su bez sulfata, parabena, alkohola i veštačkih boja.

Održivo i 100% reciklirajuće pakovanje

Za ambalažu izabrali smo aluminijum i staklo zbog njihovih osobina da dugo zadrže svoja svojstva, čineći ih pogodnim za reciklažu i za višekratnu upotrebu. Klik za inspiraciju kako da iskoristite naša pakovanja nakon što potrošite naše sjajne proizvode.

mks eco veganska kozmetika

100% #CrueltyFree i #Vegan

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem