MKS Eco WOW

MKS Eco WOW

MKS Eco WOW liniju čini pet jedinstvenih višenamenskih proizvoda sa kojima će vaša kosa biti WOW! Napredna super-čista formula uključuje sastojke biljnog porekla kao alternative uobičajenim kozmetičkim sastojcima. Sastav uključuje biljna ulja sa svih strana sveta a istaknuti inovativni sastojci poput alternative silikona na bilinoi bazi - napravljeni su uz pomoć revolucionarne tehnike.

Izabrali smo održive materijale, kao što su staklo i aluminijum, koji se mogu beskrajno reciklirati. Pakovanje MKS Eco WOW proizvoda uključuje reciklirani materijal od smole posle potrošača (Post Consumer Resin) koji plastici daje drugi životni ciklus.

Zašto je formula MKS Eco WOW proizvoda tako posebna?

Svi MKS Eco WOW proizvodi su bez štetnih sastojaka koji uključuju: Sulafte, Parabene, Propilen Glikol, Veštačke boje.

Miris inspirisan spokojem - halcyon: Prenosi čulka u osnažujuć period koji je idiličan, srećan i miran. Mirisna nota uključuje bergamot, vetiver i slatke florale.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem