Repair nega

Tip kose: Ovi će proizvodi udahnuti život oštećenoj, lomljivoj i suvoj kosi.

Linija za oporavak kose prožeta je hranjivim sastojcima koji pružaju blagodeti obnavljanja i jačanja kose. Formulisana da pomogne u uklanjanju oštećenja koja uzrokuju stresovi iz okoline, hemijski tretmani ili oblikovanje toplotom.

Aktivni sastojci:

- ULJE SEMENKI BAOBABA: Seme afričkog „stabla života” bogato je vitaminima A, B, C, D, F i omega masnim kiselinama. Ulje pruža duboku hidrataciju i jača slabu i oštećenu kosu.

- EKSTRAKT SEMENKI BAOBABA: Hranjivi sastojak koji pomaže u oporavku oštećene kose, povećava snagu i deluje protiv starenja.

- GLICERIN: Hidratantan i obnavljajući sastojak koji se prirodno nalazi u našem telu i pomaže mu da uspostaviti normalnu ravnotežu i hidrataciju.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem