OLIVIA GARDEN

OLIVIA GARDEN

Od malog porodičnog biznisa u Belgiji do lidera globalnog tržišta koji podržava profesionalne frizere u salonima širom sveta, Olivia Garden je brend zasnovan na principima kvaliteta, inovacije i lepote. Brend kreira vrhunski alat za rad frizera, a kao takav probio se i do...   Više

Od malog porodičnog biznisa u Belgiji do lidera globalnog tržišta koji podržava profesionalne frizere u salonima širom sveta, Olivia Garden je brend zasnovan na principima kvaliteta, inovacije i lepote. Brend kreira vrhunski alat za rad frizera, a kao takav probio se i do bekstejdža filmskih i TV setova, kao i Nedelja mode.

Danas, Olivia Garden ima 55 zaštićenih patenata, a proizvodi se koriste u više od 102 zemlje sveta. Era bliskosti frizera i brenda počela je 2020. godine sa osveženjem izgleda i logoa Olivia Garden brenda i otvaranjem ”OG salona” u sedištu firme u Herstalu, Belgija. Uspeh Olivie Garden zasnovan je na uspehu frizera koji cene i koriste proizvode. Brend nastavlja da razvija nove alate kako bi mašta frizera mogla postati stvarnost.

Linije proizvoda:

CERAMIC + ion četke za kosu: visoko kvalitetne četke obložene keramikom i pvc iglicama emituju Tourmalin jone smanjujući statički eliktricitet kose.
Heat Pro Ceramic ion: četke za kosu otporna na visoke temperature, savršena za korištenje sa fenovima snage preko 2000 W.
Nano Thermic Ceramic+ion: nova Nano Thermic tehnologija deluje antibakterijski a Ioni omogućavaju najbolju zaštitu, posebno za kosu koja se često fenira
Pro Thermal Soft: specijalno dizajnirana četka koja smanjuje vreme feniranja i poboljšava rezultate stajlinga kose. Vrlo lagana četka, dizajnirana je da spreči zamor ruke.
Finger Combo: posebne meke čekinje šire prirodna ulja skalpa kroz kosu i time je čine sjajnom i zdravom. Namenjena raščešljavanju.


Najkvalitetnije četke za kosu, koje će zadovoljiti sve potrebe frizera. Revolucionarni materijali, tehnologije, iglice i otpronost na visoke temperature su prednosti koje Olivia Garden četke donose frizerima.

Godina osnivnaja: 1967.
Mesto osnivanja: Liž, Belgija

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem