Za frizere

Svake sezone, Subrina Professional tim za Srbiju organizuje edukacije u prostorijama glavnog office-a kompanije DAMB d.o.o. Kao zvanični uvoznici ovog profesionalnog brenda za negu, kolorizaciju i stilizovanje kose, naš cilj je da frizerima obezbedimo adektavnu edukaciju i uputstvo o korišćenju svih preparata u ponudi.

Seminari se održavaju jednom nedeljno i obuhvataju osnovni program za savladavanje bazičnih tehnika, i napredni program za predstavljanje komplikovanijih umetničkih tehnika oblikovanja i bojenja kose.

Pogledajte nove edukacije na našoj Facebook stranici i postanite SP artist!

Subrina Professional edukatori za Srbiju: Nemanja Maričić i Radmila Topalski.

subrina_professional_srbija_edukacije

Ko su to SP artisti ❓

Profesionalci koji pomoću svojih veština i Subrina Professional proizvoda prave dela od kose.

⁣Radiš sa našim proizvodima❓

Želimo da podelimo tvoje radove na našoj stranici. Taguj @damb_doo ili @sub_pro_srb na Instagramu kako bismo podelili tvoje fotke sa našim pratiocima.

subrina professional srbija instagram


Želeli biste da radite sa našim brendove ili imate bilo kakva pitanja u vezi naših proizvoda? Tu smo za Vas - kontaktirajte nas putem telefona 011/3098-626 ili imejla prodaja@damb.rs kako biste zakazali sastanak sa našim komercijalistom.

Našim profesionalcima obezbeđujemo potpnu podršku i vrhunske edukacije svake sezone. Posetite nas u glavnoj kancelariji gde Vam možemo predstaviti naše brendove.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem