Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Direct Colour Silver

2.065,00 rsd [mp]Intenzivne boje bez amonijaka, sadrže direktni pigmenti i pružaju dugotrajan intenzivan sjaj. Postignite brezbroj pastelnih i intezivnih nijansi mešanjem različitih nijansi.

Neverovatan intenzitet, briljantan sjaj i postojanost. Prve boje za kosu koje poboljšavaju strukturu kose tokom bojenja. Pomoću Clear Mix boje - možete stvoriti beskonačnu paletu različitih tonova.

Potpuno nova formula zasnovana na anjonskim pigmentima, Direct Color boje kosi pružaju negu tokom samog bojenja zbog jedinstvene ph vrednosti koja prija kosi.SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem