Perm

Subrina Professional Perm linija donosi revolucionarni pristup trajnom oblikovanju kose, pružajući rezultate bez kompromisa sa zdravljem kose. Bez neprijatnog mirisa.

Proizvodi koji čine Perm liniju:

 • Prelosion - za izjednačavanje strukture kose
 • Kiseline za minival - sa negujućim sastojcima koji štite kosu od isušivanja, sprečavaju naelektrisanost kose, omogućavaju lakše češljanje, daju glatkoću, punoću i elastičnost
 • Neutralizator - za neutralizaciju i fiksiranje kose posle trajnog uvijanja

Subrina Professional Parm linija - visoki standardi u trajnom oblikovanju kose

1. Besprekorno oblikovanje kose:
Sa Subrina Professional Perm linijom proizvoda, oblikovanje kose minival tehnikom je jednostavno i efikasno. Formulirani su kako bi pružili dugotrajne i definisane lokne ili talase.

2. Očuvanje zdravlja kose:
Perm linija je posebno osmišljena da očuva zdravlje kose tokom procesa trajnog oblikovanja. S obogaćenim sastojcima koji jačaju i hidriraju vlasi, kosa zadržava sjaj i mekoću. Formulacije su pažljivo osmišljene kako bi oblikovanje kose bilo ne samo efikasno, već i sigurno za zdravlje vlasi.

3. Dugotrajan efekat:
Jednom kada postignete željeni oblik, rezultati su dugotrajni. Subrina Professional Perm linija garantuje postojanost oblikovanja, pružajući vam dugotrajan efekat trajne frizure.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

 • Za frizere

  Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

 • Limitirana serija

  Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

 • Volumen do daske!

  Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem