Moroccanoil Detangling Duo set za rascesljavanje kose
Moroccanoil set za rascesljavanje kose sa gratis plocastomcetkom
Moroccanoil Hydratin all in one sprej pre i posle
Moroccanoil duo za hidrataciju i rascesljavanje kose
Moroccanoi Hydration All in one leave in conditioner
Moroccanoil All in One Leave In Conditioner sastojci
Moroccanoil Detangling Duo set za rascesljavanje kose
Moroccanoil Detangling Duo set za rascesljavanje kose
Moroccanoil Detangling Duo set za rascesljavanje kose
Moroccanoil Detangling Duo set za rascesljavanje kose
Moroccanoil Detangling Duo set za rascesljavanje kose
Moroccanoil Detangling Duo set za rascesljavanje kose


Colour WOW BlondeRoot Cover Up

Detangling Duo

SET ZA RAŠČEŠLJAVANJE KOSE

Savršen set za lakše raščešljavanje i negusvih tipova kose sa GRATIS pločastom četkom. Proizvodi iz seta čine kosu glatkom, sjajnom i lako upravljivom.


-
+

DETALJI OtvoriZatvori

Moroccanoil Detangling Duo sadrži:

All In One Leave-in conditioner - lagani sprej za trenutno raščišćavanje, hidrataciju i zaštitu od termičkih oštećenja. Dokazano smanjuje lomljenje kose.
Moroccanoil mini pločastu četku za raščešljavanje - GRATIS!

SASTAV OtvoriZatvori

ALL IN ONE CONDITIONER

AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ALCOHOL, PROPANEDIOL, CETYL ALCOHOL, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, HYDROLYZED QUINOA, WHEAT AMINO ACIDS, SOY AMINO ACIDS, CITRIC ACID, GLUCOSE, GLYCERIN, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, STEARAMINE OXIDE, OLEALKONIUM CHLORIDE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, AMODIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES POLYGLYCERYL-10 ESTERS, XYLITYLGLUCOSIDE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ANHYDROXYLITOL, GLYCERYL STEARATE SE, CINNAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, XYLITOL, TRIDECETH-12, POLYQUATERNIUM-7, POLYQUATERNIUM-11, C12-13 PARETH-9, CETRIMONIUM CHLORIDE, ARGININE HCL, SERINE, THREONINE, ALGIN, CHITOSAN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL. MOLIC01

KAKO SE KORISTI OtvoriZatvori

Naprskati All in one conditioner na čistu, peškirom prosušenu kosu. Raščešljati pločastom četkom i nastaviti sa oblikovanjem kose. Može se upotrebiti i drugi dan za osvežavanje frizure.

O BRENDU OtvoriZatvori

Moroccanoil je pionir i vodeći brend kada je u pitanju kozmetika za kosu sa arganovim uljem. Počeli su sa jedinstvenim proizvodom za negu Moroccanoil Treatment, koji je izazvao pravu revoluciju u industriji proizvoda za negu kose. Tako je reputacija izgrađena na zadovoljstvu korisnika koje se prenosilo sa modnih pista u salone, odabrane časopise i editorijale.

Kompanija je vođenja idejom kreiranja luksuznih kozmetičkih proizvoda koji “inspirišu samopouzdanje i osnažuju individualnost”. Inovativne formule sadrže antioksidanse i hranljive materije, jedinstvene su i pružaju dramatične rezultate. Baš zbog toga profesionalci i korisnici obožavaju Moroccanoil - jer proizvodi, jednostavno, deluju.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem