Sastojci za oporavak kose posle letovanja: TOP 5 najboljih

Pri odabiru savršenog proizvoda za potrebe kose koja je u procesu regeneracije, važni su sastojci za oporavak kose kojima je negujete. Za potrebe regeneracije kose nakon letovanja, trebaće vam dobri profesionalni preparati za oporavak kose i vraćanje vlage,dubinskog dejstva, posle kojih će se kosa povratiti u prvobitno stanje.

Sastojci koji čine čudo za oporavak kose nakon letovanja:

1. Arganovo ulje 

Dugo čuvana tajna zanosne kose marokanskih žena. Poseduje umirujuće dejstvo i pospešuje obnavljanje hidrolipidnog sloja unutar dlake. Sadrži visoku koncentraciju vitamina E i drugih antioksidanata, koji omogućavaju rast oporavljene kose. Arganovo ulje ima sposobnost da obnavlja većinu oštećenja nastala hemijskim tretmanima. Odlično tretira rascvetale krajeve. Kosa je posle njega ponovo meka i nahranjena.

2. Kokosovo ulje

Bogato je masnim kiselinama koje jačaju vlasi i dubinski ih hidriraju. Jedina je vrsta ulja koja može da prodre kroz kutikulu u unutrašnjost dlake, s obrzirom na malu veličinu molekula. Podstiče rast kose, daje joj volumen i sjaj. Sprečava dalja oštećenja dlake, a kosu štiti i od bleđenja boje.

kokos_echoes_subrina_professional

3. Kakao maslac 

Dobija se iz zrna kakaoa, i deluje kao prirodno sredstvo sa umirujućim svojstvima. Pruža dubinsku hidrataciju i čuva vlažnost kose. Izvanredan je saveznik za oporavak kose posle letovanja jer hrani suvu i oštećenu kosu, a ujedno smanjuje opadanje i lomljenje kose.

 organski_kako_maslac-echoes_boje

4. Karite maslac

Čvrsto masno ulje koje se dobija iz orašastih plodova drveta karite. Sadrži više vrsta masnih kiselina i antioksidanata koji dubinski hrane kosu i omekšavaju je. Osim toga, karite maslac, umiruje suvo i nadraženo vlasište, a osigurava boju između dva bojenja.
Kakao, karite i drugi biljni maslaci su osnovna negujućeg sastava Subrina Professional ECHOES linije šampona i balzama za bojenu kosu kao I boja za kosu koje su prirodne, trajne, bez amonijaka, bez, mirisa, bez alergena...

karitea_maslac_rchoes_boje

5. Keratin

Vrsta proteina koja predstavlja gradivni element naše kose, kože i noktiju. Najbolji efekat daje na oštećenoj kosi, kojoj je potrebno nadomestiti pokidane keratinske veze unutar vlasi. Keratin kao sastojak maski, vezuje se za dlaku i popunjava njena oštećena, oporavljajući je "iznutra ka spolja". Obavezan je sastojak za oporavak kose kod proteinskih i kombinovanih maski.

Sastojci za oporavak kose posle letovanja, nisu dovoljni. Izbegavajte upotrebu stajling aparata za peglanje i uvijanje kose. Takođe, probajte da kosu sušite prirodno, na terasi... Ovim ćete umnogome doprineti bržem oporavku vaše kose, koja će vam biti zahvalna. Krajnji rezultat ovog intenzivnog režima nege biće: meka, zdrava, sjajna kosa, puna volumena, sa zdravim krajevima.

 

Podelite sa prijateljima:

Podelite sa prijateljima na Facebook Podelite sa prijateljima na Twiter Podelite sa prijateljima na Pinterest Podelite sa prijateljima na LinkedIn Podelite sa prijateljima preko Email
  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 7.30 - 15.30 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem