Treatment Skalp

Moroccanoil Scalp Treatment su ekskluzivni revolucionarni proizvodi za ciljanu negu temena, stvarajući idealno okruženje za zdravu kosu.

Moroccanoil Dry Scalp Treatment - protiv suvog i iritiranog temena. Tretman pruža dubinsku hidrataciju koja umiruje i revitalizuje teme.
Moroccanoil Oily Scalp Treatment - za tretiranje masnog temena. Ovaj proizvod reguliše lučenje sebuma i čisti teme od viška ulja.

Saveti za upotrebu Moroccanoil Scalp tretmana

Redovno koristite: Kontinuirana upotreba tretmana donosi najbolje rezultate. Uključite ih u svoju rutinu nege kose kako biste održali teme hidriranim, čistim i zdravim.
Kombinujte sa ostalim moroccanoil proizvodima: Koristite Moroccanoil šampone i regeneratore u skladu sa vašim potrebama kako biste postigli potpunu negu kose i temena.
Posvetite vreme nezi: Masirajte proizvod u teme kako biste poboljšali apsorpciju i stimulisali cirkulaciju krvi.

Moroccanoil Scalp Treatment tretmani su ključni korak ka očuvanju zdravlja kose od korena. Osigurajte da vaša kosa izgleda najbolje, počevši od temena.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem