Mini val
Mini val je ponovo aktuelan. U pitanju je hemijski tretman kose koji nije rezervisan samo za kratku kosu. Njime je moguće transformisati dugu, beživotnu kosu u beachy talase ili učiniti da ona izgleda kao sa feniranja “na četke” iz salona!

Za mini val se koriste hemikalije koje menjaju teksturu kose, kreirajući talase ili kovrdže. Nove formule proizvoda i tehnike mini vala daju ovoj “vintage” frizuri moderan obrt.
Da li mini val uzrokuje oštećnje kose?

Postoji pogrešno uverenje da će ovaj tretman po svaku cenu "spržiti kosu"! Ukoliko se pravilno uradi, mini val neće oštetiti frizuru. Ako kosa ima pramenove, tretirana je ili posvetljenu, mini val ipak može dodatno oštetiti vlasi zato su kvalitet proizvoda koji se koriste i stručnost frizera od presudnog značaja.

Kako negovati kosu posle mini-vala?

 • Koristiti proizvode za hemijski tretiranu kosu: Oni su bez sulfatnih soli a bogati su hranljivim sastojcima, koji će regenerisati dlaku.
 • Zaštititi kosu od sunca: kada je na kosi urađen mini-val, neophodno je koristiti UV zaštitu. Naš predlog je MoroccanOil Protect & Prevent sprej.
 • Dubinski negujte kosu: mini-val koristi hemikalije koje lišavaju dlaku njenih nutrijenata i prirodne vlage. Dubinski pakujte kosu bar jednom nedeljno, kako biste nahranili kosu. Koristite reparirajuće regeneratore, koji će pomoći u obnavljanju pokidanih keratinskih veza unutar dlake.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

 • Za frizere

  Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

 • Limitirana serija

  Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

 • Volumen do daske!

  Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem