KOLORIZACIJA
Bez obzira da li je reč o suptilnim tonovima, odvažnim jarkim bojama ili elegantnim prirodnim nijansama, naši proizvodi za kolorizaciju garantuju visokokvalitetne rezultate.1 2 >>

Kolorizacija bez kompromisa

Kolorizacija kose uključuje nekoliko proizvoda koji treba da budu kvalitetni kako bi kosa bila zaštićena od ostećenja koliko god je to moguće a da se u isto vreme postigne odgovarajući efekat bojenja kose.

1. Trajne boje:
Pružaju postojanost i savršeno pokrivanje sede kose.

2. Polutrajne boje:
Boje bez amonijaka sa izuzetnim sjajem.

3. Posvetljivači
Bilo da je potrebno postići prirodan izgled, meko prelivanje boje ili visok nivo posvetljivanja kose, potrebno je odabrati posvetljivače koji će uz optimalne rezultate istovremeno zaštititi kosu od oštećenja.

4. Hidrogeni:

Kvalitetan hidrogen ključan je za postizanje željenog rezultata prilikom bojenja kose. Postoji u različitim jačinama: 1,9%, 3%, 6%, 9% i 12%.

5. Proizvodi za osvežavanje boje:
Linija proizvoda za održavanje i osvežavanje boje obuhvata: maske u boji (color maske) za istovremeno bojenje i negu kose, ljubičaste šampone za plavu kosu i čiste pigmente koji se mogu pomešati s bilo kojim proizvodom za negu i oblikovanje.

Kolorizacija koja traje - Održavanje boje:

U navedene proizvode za osvežavanje boje, redovno koristite proizvode za održavanje boje kako biste produžili postojanost kolorizacije, poput šampona i kondicionera koji su namenjeni za negu bojene kose, oni "zaključavaju" boju pa se ona sporije ispira. Obavezno koristite i zaštitu od toplotnih alata. To je izuetno važno ako želite da vam boja duže traje.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem