Posvetljivači
Posvetljivači za kosu (blanš) su proizvodi namenjeni posvetljivanju kose, čime se postiže efekat svetlijih nijansi. Ovi proizvodi sadrže aktivne hemijske sastojke, koji deluju na pigment melanina u kosi, omogućavajući vam da postignete željenu boju. Mogu biti praškasti i uljani, a posvetljivanje kose ide do čak 9 nivoa.
Kako posvetljivači funkcionišu?

Posvetljivači deluju na dva ključna sloja kose - kutikulu i korteks. Aktivni sastojci prodiru u kutikulu, razbijajući pigment melanina, a zatim prodireju u korteks kako bi promenili prirodnu boju kose. Ovaj proces omogućava postizanje željene boje ili nijanse, pružajući vam potpunu kontrolu nad transformacijom vaše frizure.

Prednosti profesionalnih posvetljivača za kosu:

Profesionalni rezultati: Korišćenje kvalitetnih posvetljivača osigurava dosledne i profesionalne rezultate, bez nepoželjnih nijansi ili oštećenja kose.

Nežno tretiranje kose: Izuzetni rezultati se mogu postići sa niskim procentom hidrogena (3% i 1.9%).

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem