Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Wet Brush Gemstone Tealgate

1.600,00 rsd [mp]







Četke za raščešljavanje kovrdžave, talasaste i zamršene kose

Svake godine Wet Brush iznenađuje inovativnim modelima njihove Original liinije!Wet Brush Gemstone linija poseduje istu tehnologiju kao Original Detangaler, ali u još privalčnijem printu dragog kamenja! Ova četka se može koristiti i na mokroj i na suvoj kosi bez straha da će čupati, iskidati i vući kosu! Potpuno sigurna i za češljanje mališana koji neće pustiti ni suzu!

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

DEPILACIJA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem