Wet brush Shine Enhancer četke za kosu

1.600,00 rsdšifra: BWP833PINK
wet_brush_shine_enhancer_pink_cetke

Wet brush Shine Enhancer

Najbolje cetke za raščešljavanje


Wet Brush su savršene cetke za korišcenje u toku tuširanja, posle tuširanja, u salonima, na plaži, cak i za decu koja se boje od samog pogleda na cetku.

Dizajnirana specijalno za mokru kosu - rašcešljava sa lakocom bilo koju vrstu kose i daje sjaj kosi. Na prvi pogled cini se da je Wet brush obicna cetka, medutim samo posle jedne upotrebe shvaticete zašto je ova cetka najbolja na tržištu. Tajna Wet Brush™ cetke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim specijalnim IntelliFlex™ iglicama koje su cvrste, tanke, vrlo fleksibilne a pri tome lagano klize kroz kosu bez cupanja i pravljenja cvorova. Fleksibilnost cetke omogucava zaštitu i bezbedno cešljanje. Masira vlasište i stimulišu cirkulaciju . Dovoljno cvrste za rašcešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne za bilo koju kožu glave. Elimiše lomljenje kose bez bola i bez cupanja prilokom cešljanja posle pranja kose. Omiljena za sve uzraste. Brzo i bezbolno rašcešljava najzamršeniju i najsuvlju kosu.

Može se koristiti na mokroj ili suvoj kosi kao i za cešljanje ekstenzija i perika. Wet brush omogucava da svi imaju lepu, meku i zdravu kosu uz rašcešljane i uredne uvojke.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

PRORASO

TRUE KERATIN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

DEPILACIJA

MANIKIR I PEDIKIR

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net