Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Refresh

990,00 rsd [mp]Nijansa: DUSTY ROSE

Nešto hladniji ton ruže, savršen za svetlo plavu do srednje plavu kosu.

Preporučeni nivo: izbeljena, 10/0, 9/0, 8/0

Ključni sastojci Refresh maski u boji:

Mango buter je nežni maslac slatkog mirisa, sa sjajni hidrarajućim svojstvima koja neguju kosu i čine je mekom i sjajnom. Takođe štiti kosu od oštećenja od sunca i boju kose od bleđenja.

Kokosovo ulje je bogato laurinskom kiselinom koja olakšava upijanje duboko u vlasi. Ukroćuje kosu od razletanja i štiti od oštećenja od češljanje i četkanje.

Maske za osvežavanje u boji razvijene su u okruženju sa niskim pH, koje pomaže fiksiranju pigmenata unutar kose i u istom koraku zatvara kutikulu. Zajedno sa kationskim polimerom koji stvara „baršunasti osećaj", kosa će ostati glatka, meka i sjajna.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem