Colour Drops

Nova generacija proizvoda za personalizaciju boje kose. Color Drops su čisti pigmenti koji se mogu pomešati s bilo kojim proizvodom za negu i oblikovanje. Kombinujte, pomešajte i personalizujte vašu paletu boja.

Kako se koriste Color Drops kapi u boji?

Mogu se mešati sa proizvodima za negu kao 2 u 1 tretman za osvežavanje boje dok će maska/regenerator hraniti kosu. Za kreativne frizure sa dodirom svežih nijansi.

Način korišćenja:

Mešanje sa maskom/regeneratorom - Dodajte Color Drops kapi u boji u preparat za negu i dobro promešajte. Nanesite na opranu i peškirom prosušenu kosu. Ostavite da deluje 5-15 minuta i isperite.

Mešanje sa styling proizvodima - Nosite rukavice. Dodajte kapi u boji u styling proizvod i nanesite na opranu peškirom prosušenu kosu. Nastavite sa sušenjem. Doziranje prilagodite željenom rezultatu.

Trajanje:

5-12 pranja

Subrina Professional Colour Drops predstavljaju revolucionarni pristup bojenju kose, pružajući vam mogućnost da eksperimentišete sa bojama bez dugotrajnih posledica. Ova inovativna linija proizvoda otvara vrata beskrajnim kreativnim izrazima, nudeći intenzivne i privlačne nijanse koje odražavaju vašu jedinstvenost.

Prednosti korišćenja Color Drops kapi u boji

1. Beskompromisna kreativnost:
Subrina Professional Colour Drops omogućavaju vam da eksperimentišete sa širokim spektrom boja sa privremenim rezultatom. Bez obzira da li želite da privremeno promenite boju kose ili istaknete pojedine pramenove, Color Drops linija donosi beskrajne mogućnosti.

2. Intenzivne nijanse bez oštećenja:
Formule Colour Drops proizvoda prilagođene su tako da pruže intenzivne nijanse bez oštećenja vlasi. Bez amonijaka i drugih agresivnih hemikalija, ovi proizvodi su blagi prema kosi, čuvajući njenu vitalnost i sjaj.

3. Brza promena, lako uklanjanje:
Subrina Professional Colour Drops omogućavaju brzu promenu boje, a istovremeno se lako uklanjaju.

4. Beskrajne kombinacije:
Kreirajte svoj jedinstveni izgled kombinacijom različitih nijansi. Subrina Professional Colour Drops daje vam slobodu da budete umetnik svoje kose, stvarajući kombinacije koje izražavaju vašu autentičnost.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem