Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Kolica za viklere OSCAR crna, Nameštaj za firzerkse salone, oprema za frizerske salone, oprema za kozmetičke salone

10.900,00 rsd [mp]šifra: OSCARKolica za viklere

Nameštaj za firzerkse salone, oprema za frizerske salone, oprema za kozmetičke salone, keramičke šamponjere, berberske stolice, najpovoljnija frizerska radna mesta, frizerske stolice, čekaonice za frizerske salone, kolica za viklere i bojenje, pult za salone lepote, haube, kozmetički ležajevi, kreveti za masažu, pult za manikir. Povoljne cene, brzo i kvalitetno opremanje frizerskih salona.

Profesionalni alat i pribor za frizerske salone, profesionalmi fenovi, makaze, prese za kosu, figaro, povoljno mašinice za šišanje.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem