Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

MoroccanOil Summer Set

5.200,00 rsd [mp]Savršen duo za savršenu letnju negu! Bilo da si kod kuće ili na putu tvoja kosa zaslužuje ljubav. Neguj i zaštiti kosu sa kultnim favoritom- MoroccanOil Treatement-om na bazi arganovog ulja. Ovaj moćan serum može se koristiti za stilizovanje, kao pomoć u raščešljavanju, kao završni korak ili podloga za oblikovanju kose. Pored toga hrani, smiruje i čini kosu lepršavom dajući joj prirodan sjaj i neverovatan miris.

Set sadrži:

- MoroccanOil Paddle četvrtastu četu za raščerljavanje

- MoroccanOil Treatement (Original ili Light) 100 ml

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem