Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

MoroccanOil Ten Year Anniversary

8.000,00 rsd [mp]MoroccanOil Ten Year Anniversary

Ten Year Anniversary set sadrži kultni - MoroccanOil Treatment od 100 ml kao Body ulje na bazi argana, avokada i masline. Čuveni Treatment je odličan za svakodnevnu negu svih tipova kose, a Body suvo ulje savršeno neguje kožu, upija se odmah i ne ostavlja masne tragove na tkanini.

Potrebna je samo mala količina MoroccanOil Treatementa kako biste osvežili frizuru ili spremili kosu za oblikovanje. Obogatite svoju svakodnevnu rutinu luksuznom negom arganovim uljem sa neodoljivim setom za negu kose i tela.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

PRORASO

ALAT I PRIBOR

OPREMA

DEPILACIJA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem