Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

Moroccanoil ChromaTech Intro set (Post 500 ml + 2 x Prime 50 ml)

Proizvod trenutno nije dostupan 0,00 rsd [mp]Sadrži:

Prvi korak u usluzi Moroccanoil ChromaTech Service, ChromaTech PRIME, je tretman pre bojenja koji deluje na kožu glave i na kosu da bi se obezbedilo savršeno «platno» pre nanošenja boje ili blanša. Obogaćen mešavinom keramida, ovaj prajmer pomaže da se stvori zdravije stanje kože glave, dok istovremeno obnavlja funkciju zaštitne barijere kože da bi se umanjila osetljivost i neugodnost.

Drugi korak u usluzi Moroccanoil ChromaTech Service salonske usluge. ChromaTech POST je uslužni tretman nakon bojenja, koji osigurava postizanje najboljih rezultata, uz istovremeno obnavljanje integriteta kose.

*Samo za profesionalnu upotrebu.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem