Moroccanoil Color Complete Home set

2.300,00 rsdMoroccanoil Color Complete Home set

Moroccanoil Color Continue šampon 70 ml

Moroccanoil Color Continue regenerator 70 ml

Moroccanoilov Protect & Prevent sprej 50 ml

Moroccanoil Color Continue šampon i regenerator donose u kucu kompletan režim nege, Color Complete, i povecavaju i pojacavaju rezultate profesionalne usluge ChromaTech Service. Oni pomažu u obnovi kvaliteta kose kako bi se bolje zadržala boja za kosu
te pružaju trajne koristi prilikom svake upotrebe. Ovaj visoko-efikasan duo nežno cisti i pruža dugotrajnu regeneraciju kao i zaštitu od izbledivanja boje za kosu.

Tehnologija COLORLINK™, sa mikro-enkapsuliranim arganskim uljem, ima pristup dvostrukog delovanja zbog stapanja u boju za kosu—cime je i fizicki i hemijski obnavlja.

Moroccanoilov Protect & Prevent sprej deluje kao regenerator koji se ne ispira i koristi «u hodu», a služi za zaštitu od gubitka kose, neprekidno pomažuci da spreci izbledivanje i neželjena pojava žuto-bronzane boje.

Oštecenja zbog zagadenja i sunca neka su od mnogobrojnih spoljnih faktora koji doprinose oštecenju ili slabljenju vlakna kose. Ovi faktori životne sredine mogu da izmene boju kose oštecujuci vlakno u dovoljnoj meri da veštacki pigment ili išcezne ili dodatno oksidira, što rezultira nestanakom intenziteta, dok prirodni, temeljni pigment postaje vidljiv.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

PRORASO

TRUE KERATIN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

DEPILACIJA

MANIKIR I PEDIKIR

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: +381 11 3098 626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOK

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net