Posebni uslovi za frizerske salone

Besplatna dostava za iznos veći od 6000 dinara

MoroccanOil Color Continue Kondicioner

Proizvod trenutno nije dostupan 0,00 rsd [mp]Moroccanoil Color Continue šampon i regenerator donose kompletan režim kućne nege i povećavaju rezultate profesionalne usluge ChromaTech Service. Oni pomažu u obnovi kvaliteta kose kako bi se bolje zadržala te pružaju trajne koristi prilikom svake upotrebe. Ovaj visoko-efikasan duo nežno čisti i pruža dugotrajnu regeneraciju kao i zaštitu od nestanka boje kose.

Tehnologija COLORLINK™, sa mikro-enkapsuliranim arganovim uljem, ima pristup dvostrukog delovanja zbog stapanja u boju za kosu—čime je i fizički i hemijski obnavlja putem sledeća 3 mehanizma:

1. Kreira unakrsne veze za ponovnu izgradnju strukture keratina, obnavljajući celo vlakno i zatvarajući boju za kosu u njemu.

2. Polimeri formiraju hidrofobnu zaštitu koja pomaže u sprečavanju ispiranje boje za kosu.

3. Putem ArganID™, mikro-čestice sa pozitivnim nabojem bovaju privučene na vlakno kose sa negativnim nabojem, natapajući arganovo ulje u korteks kose, istovremeno sjedinjujući kosu sa bojom i pomažući kosi da se obnovi.

4. Putem aktivne tehnologije COLORLINK™, negativni efekti bojenja kose se odmah poništavaju kroz trenutno holisticko ispunjavanje svih specifičnih potreba kose koja slede nakon usluge bojenja. Kosa bude mekša i jača.

Benefiti:

Ponovljena upotreba tehnologije COLORLINK™ pospešuje koristi za optimalno zadržavanje boje za kosu putem neprekidnog dejstva obnavljanja, posebno namenjenog da bi se produžilo trajanje boje za kosu pri svakom pranju i postupku regeneracije.

• Obnavlja kvalitet kose da bi se bolje zadržala boja
• Pruža neprekidne koristi za obnavljanje prilikom svake upotrebe
• Nežno čisti i dopunjuje vlagom

Kako se koristi MoroccanOil Color Continue Kondicioner:

Operite kosu Color Continue šamponom. Temeljno isprati. Nakon pranja šamponom, nežno posušite višak vode iz kose i Color Continue Conditioner nanesite od sredine dužine do vrhova. Ostaviti da deluje 1–2 minuta. Temeljno isprati.

SUBRINA PROFESSIONAL

MOROCCANOIL

PRORASO

TRUE KERATIN

COLORPHLEX™

Colour WOW

VALERA

TERMIX

WET BRUSH

TANGLE TEEZER

OLIVIA GARDEN

ALAT I PRIBOR

OPREMA

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Kumodraška 378, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem