Moroccanoil Styling

Moroccanoil Styling proizvodi dizajnirani su da unaprede i transformišu frizuru. Bez obzira da li se želi postići zaštita kose od toplote ili dodatna hidratacija, dodati tekstura ili sjaj, Moroccanoil Styling proizvodi nude rešenja koja nadmašuju očekivanja.

MoroccanOil proizvodi za stilizovanje na bazi arganovog ulja za savršeno poslušnu, sjajnu i negovanu kosu. Styling preparati za kosu donose dodatnu teksturu, volumen ili zaštita od aparata za oblikovanje.

Moroccanoil Styling proizvodi

  • Hydrating Cream krema za feniranje
  • Glimmer Shine sprej za sjaj kose
  • Molding Cream krema za oblikovanje kose
  • Thickening Lotion losion za punoću kose
  • Dry Texture sprej za teksturu kose
  • Texture Clay glina za oblikovanje kose
  • Protect Perfect Defense sprej za termičku zaštitu kose

Više o Moroccanoil Styling proizvodima

Moroccanoil Perfect Defense
Zaštita od toplote je ključna za očuvanje zdravlja kose tokom stilizovanja. Moroccanoil Perfect Defense sprej pruža neophodnu zaštitu od toplote do 230°C, čime se smanjuje oštećenje izazvano fenom, peglom ili figarom. Ovaj lagani sprej ne samo da štiti kosu od toplote već i dodaje sjaj i mekoću. Idealno rešenje za sve koji žele sigurno stilizovati kosu, održavajući je zdravom i sjajnom.

Moroccanoil Dry Texture Spray
Za dodavanje teksture i definicije bez otežavanja kose, tu je Moroccanoil Dry Texture Spray. Ovaj sprej pruža trenutnu teksturu i volumen, čineći kosu oblikovanom i modernom. Sa laganim mat finišem, ovaj sprej je sjajan za postizanje "beachy" talasa ili razbarušenog stila. Formulisan sa arganovim uljem, održava kosu hidriranom i zdravom, čak i tokom stila koji izgleda neuredno.

Moroccanoil Hydrating Styling Cream
Moroccanoil Hydrating Styling Cream je višenamenski proizvod dizajniran da hidrira, oblikuje i kontrolše kosu, čineći je mekom, sjajnom i lako upravljivom. Bez lepljivosti i težine.


Moroccanoil Glimmer Shine
Moroccanoil Glimmer Shine je sprej za kosu koji pruža ne samo sjaj, već i dodatnu negu. Ovaj sprej sadrži arganovo ulje koje hidrira kosu, čini je mekom i sjajnom. Takođe dodaje blistav sjaj kosi bez otežavanja, čineći je neodoljivo sjajnom.

Moroccanoil Molding Cream
Moroccanoil Molding Cream je proizvod za oblikovanje koji pruža fleksibilnost i teksturu kosi. Sa srednjim do jakim držanjem, ova krema vam omogućava da oblikujete kosu prema željenoj frizuri, istovremeno neguje kosu, pružajući joj vitalnost i sjaj.


Moroccanoil Thickening Lotion
Moroccanoil Thickening Lotion je losion koji dodaje volumen i punoću tankoj kosi, omogućava lakše oblikovanje kose, čineći je gušćom i punijom. Idealan je za postizanje voluminoznog izgleda.

Moroccanoil Texture Clay
Moroccanoil Texture Clay je glina za oblikovanje koji pruža snažnu teksturu i definiciju. Omogućava oblikovanje kosu sa preciznošću, čineći je fleksibilnom i definisanom. Ne isušuje kosu, već je održava hidriranom i zdravom.

Saveti za Upotrebu Moroccanoil Styling proizvoda

Kombinujte proizvode prema potrebama: Kombinovanjem različitih proizvoda možete postići optimalne rezultate. Na primer, Hydrating Styling Cream za hidrataciju i Glimmer Shine za dodatni sjaj.
Prilagodite količinu proizvoda: Količinu proizvoda prilagodite dužini i debljini kose kako biste postigli željeni izgled bez preteranog opterećenja.

Moroccanoil Styling proizvodi ne samo da oblikuju kosu već i pružaju neophodnu negu.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem