Frizz Control

Moroccanoil Frizz Control linija, revolucionarna kolekcija proizvoda za negu kose, koja pruža rešenje za nepoželjan efekat neposlušnih vlasi i neprijatnog frizza. Ova linija je dizajnirana da pruži glatku, sjajnu kosu koja odolijeva vremenskim uslovima i održava besprekoran izgled.

Proizvodi koji čine Moroccanoil Frizz Control liniju za glatku i sjajnu kosu

Moroccanoil Smoothing šampon

Moroccanoil Smoothing šampon je obogaćen arganovim uljem, koje ne samo da čisti kosu nežno, već i pruža potrebnu hidrataciju i omekšava dlaku. Formulacija ovog šampona cilja na disciplinovanje neposlušnih vlasi i eliminisanje neželjenog frizz efekta.

Moroccanoil Smoothing Regenerator

Moroccanoil Smoothing duboko hidrira i čini krajeve glatke, sjajnim i lakšim za upravljanje. S formulom koja se lako raspoređuje i ne otežava kosu, ovaj proizvod dodaje glatkoću, čini kosu lakšom za češljanje i smanjuje frizz efekat.

Moroccanoil Smoothing Mask

Za intenzivnu negu i kontrolu frizza, Moroccanoil Smoothing Mask je nezaobilazan tretman. Ova maska duboko prodire u vlasi, pružajući bogatu hidrataciju i obnavljajući strukturu kose. Pored toga, maska pomaže u kontroli neposlušnih vlasi, čineći kosu podložnijom oblikovanju i eliminisati neprijatan frizz.

Moroccanoil Blow-Dry Concentrate

Za savršeno stilizovanu kosu bez neprijatnog frizza, tu je Moroccanoil Blow-Dry Concentrate. Ovaj koncentrat je dizajniran posebno za sušenje kose fenom, pružajući brzo sušenje i eliminisanje frizz efekta. Nanesite ga pre feniranja kako biste postigli besprekoran izgled bez neprijatnih neposlušnih vlasi.

Moroccanoil Frizz Shield

Ovaj sprej za kontrolu frizza deluje kao nevidljivi štit, stvarajući barijeru koja odbija vlagu i sprečava neželjeni frizz efekat. Formula obogaćena arganovim uljem i vitaminom E dodatno hrani kosu, čineći je glatkom i zaštićenom tokom celog dana. Frizz Shield se lako nanosi, ne otežava kosu i čini je prijatno mirišljavom, pružajući vam kontrolu nad svojom frizurom.

Moroccanoil Smoothing Lotion

Moroccanoil Smoothing Lotion je lagana losion formula koja pruža intenzivnu hidrataciju i kontrolu frizza. Formulisana sa arganovim uljem, ova losion čini kosu neodoljivo glatkom i sjajnom. Pogodan za sve tipove kose, Smoothing Lotion se lako razmazuje i brzo upija, pružajući dugotrajan efekat bez otežavanja.

Saveti za Upotrebu Moroccanoil Frizz Control Linije

Redovna ppotreba za održavanje rezultata: Moroccanoil Frizz Control proizvodi najefikasniji su kada se koriste redovno. Na taj način se održava dugotrajan efekat kontrole frizza.

Kombinovanje proizvoda za maksimalne rezultate: Kombinovanjem proizvoda iz Frizz Control linije stvara se sveobuhvatnu rutina nege koja se bori protiv neprijatnog frizza.

Prilagoditi količinu proizvoda tipu kose: Količina proizvoda treba da bude u skladu s dužinom i tipom kose za postizanje optimalnih rezultata.

Moroccanoil Frizz Control linija je saveznik u kontroli neprijatnog frizza i postizanju glatke, sjajne kose koja odoleva vremenskim izazovima. Ovi proizvodi čine svakodnevnu rutinu nege jednostavnom, a rezultate impresivnim.

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem