TRUE KERATIN

True Keratin

True Keratin je osnovan sa ciljem kreiranja brenda koji će učiniti da se žene zaljube u svoju kosu! Sa lepom kosom dolazi i samopouzdanje, i upravo je taj osećaj posle izlaska iz salona ono što vodi True Keratin kao brend. Asortiman uključuje preparate za sigurno keratinsko ispravljanje kose, kao i proizvode...   Više

True Keratin je osnovan sa ciljem kreiranja brenda koji će učiniti da se žene zaljube u svoju kosu! Sa lepom kosom dolazi i samopouzdanje, i upravo je taj osećaj posle izlaska iz salona ono što vodi True Keratin kao brend. Asortiman uključuje preparate za sigurno keratinsko ispravljanje kose, kao i proizvode za održavanje rezultata keratinskog ispravljanja kose (šamponi, kondicioneri, maske, serumi).


Formula True Keratin proizvoda uključuje prirodne organske sastojke, poput ekstrakata lekovitog bilja, ulja, voća i keratina. Svi sastojci potiču od sertifikovanih dobavljača. Vreme i istraživanje je doprinelo da True Keratin proizvodi budu formulisani bez toksina, štetnih hemikalija i opasnih veštačkih supstanci. Brend takođe veruje u zaštitu životne sredini i strogo se protivi testiranju kozmetike na životinjama.

True Keratin linije proizvoda:

Keratin 0% bez formaldehida za glatkoću, ispravljanje i negu kose: za salonsku upotrebu
Keratin Choco i Acai za ispravljanje kose: za salonsku upotrebu
Bio Care šampon i kondicioner: nega posle tretmana
Ever Blonde: ljubičasta nega posle tretmana za plavu kosu
Clarifying: za dubinsko pranje kose
Ultra Hydrating: nega posle tretmana za suvu kosu


True Keratin proizvodi ne sadrže parabene, niti sulfate, a formulisani su da budu dobri prema vašoj kosi i okolini, uz prirodne sastojke. True Keratin je odgovoran prema životnoj sredini, jer koristi ambalaže koje su biorazgradive i mogu se reciklirati, a sami proizvodi su cruelty-free i održivi.

Brend veruje u proizvode na koje se frizer može osloniti, kako bi klijentima pružio neverovatne rezultate, baš svakog puta. Želi da svaki klijent oseti samopouzdanje kada napusti salon posle True Keratin tretmana.


Veliki trud koji se ulaže u kreiranje proizvoda i jak imidž brenda su važni za True Keratin, i zato se ovi proizvodi prodaju isključivo edukovanim profesionalnim frizerskim salonima.


Godina osnivanja: 2009.
Mesto osnivanja: Majami, Florida

zelite li true keratin u svom salonu

MOROCCANOIL

SUBRINA PROFESSIONAL

I.N.O

MKS Eco

WET BRUSH

TRUE KERATIN

PRORASO

COLORPHLEX™

OLIVIA GARDEN

Colour WOW

TERMIX

OPREMA

  • Za frizere

    Posebne pogodnosti za naše profesionalne kupce.

  • Limitirana serija

    Novo dizajnirano pakovanje kultnog Moroccanoil Treatment seruma - u ograničenoj seriji.

  • Volumen do daske!

    Pena za neverovatnu punoću i lepršavost kose.

Brendovi

O NAMA

DAMB d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Srbiju brendova: Subrina professional, Moroccanoil, Termix,Wet brush, True Keratin, MKS ECO. Prodaja kozmetike za kosu, alata i opreme za frizerske salone.

Bulevar Peka Dapčevića 124, 11000 Beograd

Pozovite nas na: 011/3098-626 i 0653098626

Radnim danima od 8.00 - 16.00 časova

E-mail: prodaja@damb.rs

PIB: 101413741

Broj računa: 205-8415-63

SVE ZA FRIZERSKE SALONE


PRATITE NAS

    

PRATITE NAS NA FACEBOOKU

©2018 by DAMB d.o.o. | Design by draganmarkovic.net

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. Cookies) u cilju poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Kolačići nam omogućavaju da pratimo, analiziramo i unapređujemo naše prisustvo kao i da optimizujemo oglašavanje na različitim platformama. Vaši podaci su sigurni sa nama, ne delmio ih sa trećim licima. Ukoliko nastavite da korstite naš sajt i internet prodavnicu slažete se sa sakupljanjem kolačića. Detalje o upotrbi kolačića možete pogledati na stranici Politika privatnosti.
Razumem